Carmen Neghina
7 years ago

StudyPortals wint FD Gazellen Award voor derde jaar op rij

Facebooktwitterlinkedin

gazellen-2016

StudyPortals is erg vereerd om de FD Gazellen Award voor snelst groeiende bedrijf in Nederland te mogen ontvangen. 2016 is het derde jaar op rij dat StudyPortals deze prestigieuze award van het Financieel Dagblad wint, wat StudyPortals één van de weinige organizaties maakt die haar snelle groei al enkele jaren vast weet te houden. Joran van Aart, COO van StudyPortals, was aanwezig om de award in ontvangst te nemen tijdens de ceremonie in het iconische Evoluon in Eindhoven:

“We zijn enorm trots op onze immense groei van de afgelopen jaren. Dit laat duidelijk zien dat we inspelen op een belangrijke behoefte: het creëren van transparantie in wereldwijde educatie mogelijkheden, doordat studenten de universiteit kunnen vinden en kiezen die het beste bij hen past. Daarnaast helpt dergelijke transparantie niet alleen studenten met het maken van betere keuzes, maar ook de universiteiten met het aantrekken van ambitieuze studenten van over de hele wereld. Wij gaan door met het verbeteren en promoten van internationale educatie, voor het verbeteren van de carrières van studenten en het bouwen van een internationaal verbonden wereld.”

StudyPortals is ontstaan uit een studentenvereniging in 2007. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot 140 werknemers, van 35 verschillende nationaliteiten – waarvan het meerendeel van de medewerkers in het hoofdwartier in Eindhoven is gevestigd. Een enkeling is tevens gesitueerd in Boston, Melbourne en Bucharest. De platformen hebben bij elkaar meer dan 19 miljoen bezoekers per jaar van zoekende studenten van over de hele wereld. Daarnaast werkt StudyPortals met meer dan 2,450 universiteiten en instituten samen om internationale educatie toegankelijk te maken.

De FD Gazellen Awards worden aangeboden aan bedrijven met een groei van tenminste 20% over de laatste 3 jaar. Het is nu voor het derde jaar op rij dat StudyPortals deze award heeft gewonnen. In 2015 won StudyPortals de eerste plaats in de categorie ‘ internationaal’, waarmee de mondiale focus werd erkend.

gazelle-awards-Studyportals

Joran van Aart en Carmen Neghina ontvangen de FD Gazellen award.  Foto door Pop Up Portraits

Contact

Carmen Neghina | +31 655 875 270 | carmen@studyportals.com

For more updates, follow us!

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

More Press Releases