Carmen Neghina
9 years ago

StudyPortals wint Gazellen Award in de categorie Internationalisering en landt in Top 10 bij Deloitte Fast 50 Award

Facebooktwitterlinkedin

StudyPortals wint Gazellen Award in de categorie Internationalisering en landt in Top 10 bij Deloitte Fast 50 Award

Het internationale studiekeuze platform StudyPortals.com heeft de prestigieuze Gazellen Award 2014 gewonnen. De prijs werd uitgereikt door het Financieel Dagblad tijdens een ceremonie in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, voor het behalen van de eerste plaats in de categorie ‘Internationalisering’.

In deze categorie is gezocht naar de organisatie met de beste internationaliseringsstrategie. StudyPortals overtuigde niet alleen met zijn internationale team en strategische planning, maar ook vanwege het feit dat het momenteel al universiteiten uit 46 landen helpt een wereldwijd publiek te bereiken en omdat het studentgebruikers heeft uit meer dan 200 landen.

StudyPortals is een jong start up bedrijf uit Eindhoven met als doel het helpen van studenten bij het vinden en vergelijken van studies en onderwijs over de hele wereld.

Het bedrijf werd opgezet in 2007 vanuit een studentenorganisatie. Inmiddels heeft StudyPortals al meer dan 60 werknemers met 24 verschillende nationaliteiten. Het grootste deel hiervan is gevestigd in Eindhoven, maar het bedrijf heeft ook al kantoren in de VS, Australië, Roemenië en het Verenigd Koninkrijk.

Maandelijks vinden meer dan 3,5 miljoen bezoekers de weg naar de websites van StudyPortals om een opleiding of universiteit in binnen- of buitenland te vinden. Naast vrijwel alle grote Nederlandse en Europese universiteiten werkt het bedrijf sinds het begin van dit jaar werken samen met universiteiten over de hele wereld.

Jurylid Kees de Jong zegt over StudyPortals dat “het heeft laten zien hoe een jong Nederlands bedrijf in korte tijd binnen een internationale marktdominantie kan opbouwen”.

StudyPortals won niet alleen de eerste prijs voor het meest internationale bedrijf in Nederland: bij prijsuitreiking van de Deloitte Technology Fast 50 Benelux Award, een prijs voor de snelst groeiende technologische bedrijven in Nederland, bereikte StudyPortals een 7e plaats. Bij de EMEA (Europe, Middle East, Asia) tegenhanger hiervan (Deloitte Fast 500 EMEA), welke 500 bedrijven uit deze grootse regio beoordeelt voor dezelfde prestaties maar dan op grotere schaal, eindigde StudyPortals op een eervolle 54e plaats.

Contact: Nina Grether | Tel: +31 6 4740 5702 | Email: nina@studyportals.com

For more updates, follow us!

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

More Press Releases