Carmen Neghina
9 years ago

StudyPortals voor het tweede jaar één van de snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland

Facebooktwitterlinkedin

StudyPortals is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2015. Voor het tweede jaar is StudyPortals één van de snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. De uitslag zal op vrijdag 9 oktober bekendgemaakt worden in Groningen.

Edwin van Rest, CEO en oprichter van StudyPortals: “Het is geweldig om te zien dat al ons harde werken zijn vruchten afwerpt. Het was een druk jaar voor StudyPortals: we hebben onze kantoren in Boston, Melbourn en Boekarest uitgebreid en ons team bestaat nu uit bijna 100 medewerkers met 30 verschillende nationaliteiten. We zijn vastbesloten om onze stempel te drukken op de internationale onderwijsmarkt en om studiekeuzes transparanter te maken voor studenten van over de hele wereld. De snelle adoptie door de markt van online kanalen als instrument om studenten wereldwijd te bereiken, de loyaliteit van onze klanten ten aanzien van onze diensten en een groeiend team van getalenteerde en enthousiaste medewerkers hebben een grote bijdrage geleverd aan ons succes.”

De Technology Fast50TM staat voor innovatie, ondernemerschap, successen en ontwikkelingen binnen de Benelux technologie industrie. Elk jaar reikt Deloitte de prijs uit op basis van de gemiddelde groei over de laatste vier jaar van de genomineerde bedrijven. In 2014 heeft StudyPortals een groei gerealiseerd van 2.597% en bereikte daarmee een 7e plaats op de Benelux ranglijst.

StudyPortals feliciteert alle genomineerden met dit geweldige resultaat en hoopt hen allen in 2015 weer te mogen begroeten. Voor de volledige lijst van genomineerde bedrijven, kunt u kijken op de official website.

Deloitte Technology Fast50 2015 Netherlands

Contact

StudyPortals | Carmen Neghina | carmen@studyportals.com | +31 (0)655 875 270

Deloitte Technology Fast50 | Karen van Schie | KvanSchie@deloitte.nl | +31 (0)682 019 154

For more updates, follow us!

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

More Press Releases